Wiesbaden Eco inloopdouche 80×200 cm – 8mm NANO glas

 219,00

Bezorgkosten:  0,00

Bestellen duurt maar 1 minuut
Artikelnummer: 20.4050 Categorieën: , , Tag:
Vragen? Bel vrijblijvend 013-2340221
 • Kies zelf je bezorgdag!
 • Veilig betalen met iDEAL
 • Niet tevreden, geld terug
 • Klanten geven ons gemiddeld een 9.1 bij KiyOh

Beschrijving

De Eco inloopdouchewanden van Wiesbaden. Zijn deze beter voor het milieu ? Indirect wel ! Ze worden namelijk gemaakt van net even andere materialen dan de standaard douchewanden van Wiesbaden. Het glas is namelijk niet 10mm (bij de standaard uitvoering) maar 8mm dik en het muurprofiel is slanker qua vorm. Voor de productie van deze Eco inloopdouchewanden er is dus minder materiaal gebruikt. Hierdoor zijn de Eco inloopdouchewanden wat Economischer voor je geprijsd. Ze houden echter net zoveel water binnen de doucheruimte als de standaard douchewanden. Ze zijn ook gemaakt van gehard veiligheidsglas en zijn ook Nano-gecoat (hierdoor heb je minder schoonmaakmiddelen nodig, nog een milieu besparing).

De Eco inloopdouchewanden zijn zowel direct op de vloer als op een douchebak te plaatsen en zijn te combineren met zijwanden van 200 cm hoog. 

 • Kleur profiel : chroom
 • Hoogte: 200 cm
 • Dikte glas: 8mm
 • Gehard veiligheidsglas
 • Nano-coating
 • Breedte: 50-60-70-80-90-100-110 en 120 cm
 • Inclusief stabilisatiestang

Bekijk hier het installatievoorschrift. Handleiding Eco douchewanden

Extra uitleg:

Nano coating:

Bevordert veiligheid: gevaarlijke schimmels en bacteriën hechten niet langer aan de ondergrond
Verlaagt schoonmaakkosten: vuil en vet glijden zo van het glas af. Schoonmaken wordt hiermee veilig en kostenbewust

Deze voordelen worden gerealiseerd door nanotechnologie ofwel minuscule nano deeltjes.  Deze deeltjes zijn een miljardste van een meter klein. Ter vergelijking: één nanometer verhoudt zich tot één meter, zoals een kleine voetbal zich verhoudt tot de aarde.

Hierdoor vormt het – in tegenstelling tot traditionele coatings – geen laag om het object, maar dringt het letterlijk een oppervlakte binnen en wordt zo één met de structuur. Dit zorgt ervoor dat vuil, vet en schimmels zich niet meer aan het (voor de behandeling poreuze) oppervlak kunnen hechten. 

Gehard veiligheidsglas:

Gehard glas heeft een speciale thermische behandeling ondergaan waardoor het harder is dan gewoon glas. Het is wel 5x sterker dan gewoon glas. Gehard glas valt bij breuk uiteen in duizenden stukjes terwijl gewoon glas in grote, scherpe en gevaarlijke scherven uiteen valt. Het voordeel hiervan is dat men minder letsel zal oplopen, en producten in de omgeving minder schade oplopen, bij het stuk gaan van het glas.

 

Extra informatie

Breedte (cm)

80

Dikte

8 mm

Hoogte

200

Verstelbaarheid

80-81,5 cm

Montagewijze

muurprofiel

Veiligheidsglas

ja

Glassoort

helder glas

Kleur profiel

glans chroom

Coating

Nano coating

Lengte stabilisatiestang

100 cm

Bevestigingsmateriaal

ja, compleet geleverd