Tegels

Filteren

Tegels van topkwaliteit voor jouw badkamer of woonkamer

Tegels zijn de basis van WDtegels.com. Onze basis, onze roots en ons absolute topproduct. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken en tegels van uitstekende kwaliteit. En omdat wij van origine ook veel tegels zetten weten we waar we het over hebben. Je kunt er dus op vertrouwen dat wij doen wat we beloven. Of je nu op zoek bent naar tegels voor de wand, tegels voor de vloer of toebehoren, bij WDtegels.com helpen we je verder.

Mozaïektegels voor een prachtig effect

De meeste tegels zijn te groot om een mozaïekeffect te creëren. Maar wist je dat het heel eenvoudig is om toch dit effect te hebben in je badkamer of op het toilet? Bij ons vind je namelijk een ruim aanbod aan speciale mozaïektegels. Deze tegels van 5×5 bestaan uit meerdere kleine tegeltjes, met speciale witte voegen. Zo creëer je toch heel snel een prachtig mozaïek in je badkamer of toilet. Zonder dat je daarbij eindeloos aan het tegels zetten bent.

Wandtegels voor iedereen

Wanneer je de wand gaat betegelen, moet je diverse keuzes maken. Ga je voor een grote of een kleine tegel? Ga je voor een grof of glad profiel? En welke kleur ga je gebruiken voor het betegelen van je badkamer of toilet? Bij WDTegels.com vind je zonder twijfel een tegel die bij jouw smaak en inrichting past. Kom je er toch niet uit? Laat het ons weten en we adviseren je graag. Dan vertellen we je ook meer over de eigenschappen van de verschillende tegels.

Vloertegels

Veel mensen hebben de wanden van hun badkamer en toilet betegeld, maar kiezen voor de vloer voor een strakke oplossing. Zonde, want met onze vloertegels krijg je een waanzinnig effect. De vloer- en wandtegels kun je eigenlijk niet los van elkaar zien, ze vullen elkaar juist aan. Door de juiste combinatie toe te passen geef je jouw badkamer of toilet een flinke upgrade. De vloertegels van WDtegels.com zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, zodat er altijd een tegel bijzit die perfect aansluit bij jouw wensen.

Toebehoren voor het zetten van tegels

Ga je zelf tegelen, dan kun je niet zonder diverse toebehoren die je vindt op onze website. Denk daarbij aan lijm, voorstrijk en hechtprimer. Maar ook voegmortel, silicone, wiggen, voetstukken en tegelkruisjes zijn onmisbaar voor een strak resultaat. Alle toebehoren staan overzichtelijk gerangschikt, zodat je altijd het goede product besteld.

WDtegels.com, jouw partner voor het zetten van tegels

Tegels zetten blijkt in de praktijk complexer dan het op het eerste gezicht lijkt. Een goede keus is daarom om tegels te laten zetten door een professioneel bedrijf. WDtegels.com is van origine tegelzetter en plaatst nog steeds met grote regelmaat tegels.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren over wat we voor je kunnen betekenen.