Radiatoren

Radiatoren voor een warme badkamer! Een lekker warme badkamer? Dat krijg je vanzelf met de radiatoren van WDtegels.com. Compleet met aansluitsets en handige extra accessoires voor optimaal gemak.

Filteren

Radiatoren voor een warme badkamer! Een lekker warme badkamer? Dat krijg je vanzelf met de radiatoren van WDtegels.com. Compleet met aansluitsets en handige extra accessoires voor optimaal gemak.

Radiatoren voor een warme badkamer

De badkamer is één van de belangrijkste kamers van het huis als het om verwarming gaat. Immers, hier ga je lekker douchen en wil je ook bij het uitzetten van de douche het nog lekker warm hebben. Een goede radiator helpt de badkamer uitstekend te verwarmen. Vanuit het verleden waren de radiatoren niet altijd even fraai, maar dat is tegenwoordig wel anders. Bij WDtegels.com vind je dan ook echte design radiatoren, die een prachtige aanvulling zijn op iedere badkamer. Deze radiatoren zijn doorgaans ook uitstekend te gebruiken als droogrek voor je handdoeken.

Radiatoren voor elke stijl

De design radiatoren van WDtegels.com zijn geschikt voor iedere stijl badkamer. Kies je voor strak en zwart, dan hebben wij een prachtige radiator die daarbij aansluit. Liever wat speelser? Ga dan voor een radiator met golvende strips. Meer klassiek? Witte design radiatoren zijn ook volop verkrijgbaar. Je hebt telkens de keus uit verschillende formaten. Maak het zo lang en breed als je zelf wilt, bij WDtegels.com kan alles. Hoe groot of klein je badkamer ook is, wij hebben de materialen om de ruimte perfect te verwarmen.

Elektrische radiatoren

Steeds meer nieuwbouwwoningen worden opgeleverd zonder gas. Ook is het niet altijd mogelijk om de verwarming in de badkamer aan te sluiten op de standaard CV. Voor die situaties bieden we ook elektrische radiatoren aan. Geen gas nodig, gewoon direct op het stroomnet, zonder dat je verschil merkt in verwarming. De radiatoren die je bij WDtegels.com vindt, zijn ook uitstekend als aanvulling op vloerverwarming in te zetten. Op die manier is het standaard al lekker warm, maar kun je ook bijverwarmen als dat nodig is. Of gelijk je handdoeken lekker warm maken.

Eenvoudig zelf je radiator aansluiten

Met de complete aansluitsets voor radiatoren, in verschillende varianten verkrijgbaar bij WDtegels.com, sluit je eenvoudig zelf je radiator aan. De sets zijn verkrijgbaar in chromen varianten of helemaal zwart. Onder aansluitsets vind je niet alleen complete sets, maar ook radiatorkraansets, losse thermostaatknoppen of onderbloksets. Eigenlijk alle accessoires die je nodig hebt voor het juist installeren van je radiator in de badkamer.

Extra accessoires voor nog meer gemak

Naast de echte radiatorsets en -onderdelen, vind je bij WDtegels.com ook wat extra accessoires die het leven makkelijker maken. Bijvoorbeeld een badjasknop, die je tussen de spijlen van de radiator kunt plaatsen. Hier kun je jouw badjas aan hangen, zodat deze kan drogen of lekker warm kan worden. Ook vind je bij WDtegels.com verschillende soorten handdoekrekken. Hierdoor hangen je handdoeken niet direct tegen de verwarming aan, zodat de radiatoren de badkamer beter kunnen verwarmen. De handdoekrekken zijn er in varianten voor radiatoren met zowel horizontale als verticale spijlen.