Wiesbaden Slim glasplaat helder 140×200 cm – 8mm NANO glas

 240,00

Bezorgkosten:  0,00

Bestellen duurt maar 1 minuut
Vragen? Bel vrijblijvend 013-2340221
 • Kies zelf je bezorgdag!
 • Veilig betalen met iDEAL
 • Niet tevreden, geld terug
 • Klanten geven ons gemiddeld een 9.1 bij KiyOh

Beschrijving

Deze Slim glasplaat van helder glas van Wiesbaden Sanitair is gemaakt van 8mm dik gehard veiligheidsglas en met NANO-coating afgewerkt. Doordat deze glasplaat is gemaakt van helder glas zal hij nauwelijks opvallen in de badkamer. Deze blijft lekker licht en de ruimte van de douche wordt betrokken bij de rest van de badkamer. Bij de Slim glasplaat kiest u zelf een gewenste kleur profiel en stabilisatiestang. Deze kunt u kiezen in dezelfde kleur als bijvoorbeeld uw kranen. Daarmee accentueert u het geheel mooi. 

De Slim Line serie van Wiesbaden Sanitair geeft u veel keuzevrijheid en speelruimte doordat deze inloopdouchewanden geen profiel bevatten. Uw eigen favoriete profielset bestelt u er los bij. Hierdoor creëert u een inloopdouche die altijd perfect aansluit bij de rest van uw badkamer. Kies uit een chroom look (artikelnummer: 20.3465), RVS look (20.3466), mat zwarte (20.3467), messing (20.3484), mat witte (20.3485) of koperen (20.3486) profielset met stabilisatiestang van Wiesbaden Sanitair.

 • Hoogte: 200 cm
 • Dikte glas: 8mm
 • Gehard veiligheidsglas
 • Helder glas
 • Nano-coating
 • Breedte: 50-60-70-75-80-85-90-95-100-105-110-120 en 140 cm
 • Let op: de profielset dient u los bij te bestellen

Extra uitleg:

Nano coating:

Bevordert veiligheid: gevaarlijke schimmels en bacteriën hechten niet langer aan de ondergrond
Verlaagt schoonmaakkosten: vuil en vet glijden zo van het glas af. Schoonmaken wordt hiermee veilig en kostenbewust

Deze voordelen worden gerealiseerd door nanotechnologie ofwel minuscule nano deeltjes.  Deze deeltjes zijn een miljardste van een meter klein. Ter vergelijking: één nanometer verhoudt zich tot één meter, zoals een kleine voetbal zich verhoudt tot de aarde.

Hierdoor vormt het – in tegenstelling tot traditionele coatings – geen laag om het object, maar dringt het letterlijk een oppervlakte binnen en wordt zo één met de structuur. Dit zorgt ervoor dat vuil, vet en schimmels zich niet meer aan het (voor de behandeling poreuze) oppervlak kunnen hechten. 

Gehard veiligheidsglas:

Gehard glas heeft een speciale thermische behandeling ondergaan waardoor het harder is dan gewoon glas. Het is wel 5x sterker dan gewoon glas. Gehard glas valt bij breuk uiteen in duizenden stukjes terwijl gewoon glas in grote, scherpe en gevaarlijke scherven uiteen valt. Het voordeel hiervan is dat men minder letsel zal oplopen, en producten in de omgeving minder schade oplopen, bij het stuk gaan van het glas.

Extra informatie

Breedte (cm)

140

Dikte

8 mm

Hoogte

200

Verstelbaarheid

n.v.t.

Montagewijze

in combinatie met profielset

Veiligheidsglas

ja

Glassoort

helder glas

Kleur profiel

n.v.t.

Coating

Nano coating

Lengte stabilisatiestang

n.v.t.

Bevestigingsmateriaal

profielset dient los besteld te worden