Verzendinformatie

Een extern transportbedrijf verzorgt de levering van onze producten. Zij levert al enkele jaren al onze producten door heel Nederland en Belgiƫ. Het transportbedrijf rijdt met ruim 70 kleine vrachtwagens en bestelbussen. De levering wordt gedaan tot aan de eerste deur. 99% Van de producten zijn op voorraad en kunnen de volgende dag geleverd worden in Nederland!

We streven er naar binnen 24 uur het pakket te leveren, mits er artikelen in een ander filiaal liggen. Dan is de streeftermijn 48 uur. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kan het zijn dat het artikel niet binnen de gewenste termijn geleverd wordt, WDTegels kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij zullen er alles aan doen om het pakket dan alsnog zo snel mogelijk bij u te leveren. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of per telefoon aan u meegedeeld worden.

Afkoelingsperiode: Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 8 dagen na de verzenddatum, retour te zenden.