Ruilen & Retourneren

** 14 dagen bedenktermijn.
Nadat u bestelling is bezorgd heeft u nog 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren.

Dit recht is niet van toepassing indien:
– het product gebruikt is
– u getracht heeft een gebrek te bewerken of te herstellen
– vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels
– Producten waarvan de verpakking in die mate is vernield dat het voor ons verkoopbaar wordt.

** Graag attenderen we u op het volgende:
Alle producten die zijn gebruikt en/of aangebroken kunnen niet retour worden gestuurd. Producten die zijn bewerkt kunnen nadrukkelijk niet geretourneerd worden.

Let op: U dient de producten zelf te controleren op breuk en schade. Controleer ook of de producten op de factuur overeen komen met hetgeen wat u in ontvangst heeft genomen. Bij schade of onjuistheid dient u ons binnen 24 uur na ontvangst hiervan schriftelijk (per mail) op de hoogte te stellen ovv het factuurnummer.

Retouren worden enkel geaccepteerd in de originele/onbeschadigde verpakking.

 

U dient de retour aan te melden bij info@wdtegels.com, vanuit hier zal u geholpen worden met de verdere procedure.

Aangemelde artikelen dienen uiterlijk binnen 14 werkdagen na aanmelding van de retour bij ons te zijn ontvangen. Voor België geldt een retour termijn van 14 werkdagen. De verzendkosten van de retourzending komen voor uw rekening. Wij moeten kosten van minimaal € 15 euro in rekening brengen voor retourzending die na het verlopen van het retour termijn alsnog bij ons binnenkomen of retourzending die niet voldoende is gefrankeerd.

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij de retour binnen 3 dagen afhandelen. Voor het niet-afgeprijsde(*) artikel zal het betaalde bedrag voor dat artikel (verminderd met actiekortingen indien van toepassing) binnen 14 werkdagen teruggestort worden op de door u opgegeven bank/giro nummer.

U bent zelf verantwoordelijk voor de retouren. WDTegels vraagt u daarom om altijd uw retour altijd te verzenden met een track en trace code, deze kan u ook krijgen indien u het pakket verstuurd via brievenbus pakket. U dient dit te doen bij het postkantoor. Mocht het artikel zonder track en trace code teruggestuurd worden dan stelt WDTegels zich niet aansprakelijk voor vermissing van het pakket.

Bij retourneren graag kassabon met het ingevuld retourformulier terug zenden naar onderstaand adres:
WDTegels

Herroepingsformulier
Het modelformulier is hier te downloaden