Inloopdouchewanden Sunderö

U heeft een inloopdouche nodig? Bij WDTegels betaald u niet teveel! Nu een groot assortiment douchewanden met fikse kortingen!
Deze Inloopdouchewand wordt compleet geleverd en is zeer makkelijk te installeren.

U kunt de inloopdouche precies naar eigen smaak en wens inrichten.

Wij bieden de inloopdouches aan die geschikt zijn voor de kleinste en grootste badkamers. Bij douchewanden van 110 x 200 cm en groter dient bij aflevering iemand aanwezig te zijn die de chauffeur kan helpen met lossen.

De luxe inloopdouche heeft veel praktische voordelen; wordt direct op de vloer geplaatst, heeft geen scharnieren en randen, is daarom zeer eenvoudig schoon te houden.

Creëer een ruime inloopdouche

Vaak staat een inloopdouche als eerste wens op het lijstje van iemand die op zoek is naar een nieuwe badkamer. Deze wens brengt ook veel vragen met zich mee. Hoe moet de inloopdouche eruit komen te zien? Hoe groot moet een inloopdouche zijn? Wat zijn de mogelijkheden? Dit zijn allemaal aspecten waar meestal nog niet over nagedacht is. Wellicht kunnen we daar wat duidelijkheid in scheppen.

Inloopdouche van transparant glas

De meest gekochte inloopdouche is er een die wordt gemaakt met glazen douche wanden. Het voordeel van inloopdouches van glas is dat de badkamer transparant en ruim blijft ogen. Een glazen inloopdouche is minder massief dan een muur die gemetseld wordt voorzien van tegels.

Afmetingen inloopdouche

Onder de douche veroorzaak je spatwater circa 75 cm rondom je heen. Het open gedeelte van de inloopdouche dient dus vrij ver van je vandaan te liggen. De meest geschikte wand waarachter je kunt douchen zonder dat de badkamer blank komt te staan is een douchewand van 120 cm lengte.

Douchegoten voor inloopdouches

Vaak inloopdouches meestal geplaatst in combinatie met een douchegoot. Douchegoten zijn gemakkelijk aan te leggen en zorgen voor een gelijkvloerse douchesituatie. Naast douchegoten worden ook ultra vlakke douchebakken gebruikt als afwatering voor de inloopdouche. Deze vlakke douchebakken hebben tegenwoordig het voordeel dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Mocht je verder nog vragen hebben over inloopdouches, staan wij uiteraard klaar om te helpen.

Hieronder vindt u een selectie uit ons uitgebreide assortiment inloopdouches.