Doucheruimte

Doucheruimte voor elke badkamer! Bij WDtegels.com vind je alles voor de perfecte doucheruimte. Van moderne inloopdouches tot kant-en-klare doucheruimtes. Van douchegoten tot schitterende inbouwnissen.

Filteren

Doucheruimte voor elke badkamer! Bij WDtegels.com vind je alles voor de perfecte doucheruimte. Van moderne inloopdouches tot kant-en-klare doucheruimtes. Van douchegoten tot schitterende inbouwnissen.

Doucheruimte voor elke badkamer

Wat is er fijner dan na een dag hard werken of een goede work-out buiten in het park lekker onder de douche te springen. En waar doe je dat nou fijner, dan in je eigen samengestelde doucheruimte? Wij leveren alle onderdelen voor het inrichten van jouw eigen douche. Van inloopdouchewanden tot douchegoten en van complete douchecabines tot prachtige douchekranen. Stel zelf uw perfecte doucheruimte samen en stap met nog meer plezier onder de douche.

Modern of klassiek, mat of glans

Bij een doucheruimte is het belangrijk dat deze helemaal naar jouw smaak is. Douchen is voor veel mensen even genieten en je geniet nu eenmaal het best in een ruimte die optimaal is ingericht. Daarom vind je bij ons een enorme keus op het gebied van inrichting. Kies voor moderne inloopdouchewanden in allerlei soorten en maten. De eerste keus is de lengte van een wand, de tweede keus is of je gaat voor mat of glans en de derde keus is of je safety glass wenst of niet. Maak een inloopdouche zoals je dat altijd al gewild hebt, met de onderdelen van WDtegels.com.

Kant-en-klare doucheruimtes

Zoveel mensen, zoveel wensen, dat geldt zeker ook voor het inrichten van jouw doucheruimte. Het is prima mogelijk om alles zelf samen te stellen op onze website, maar het is net zo makkelijk om een kant-en-klare douchecabine te bestellen. Of je kiest voor een inloopdouche of een douchecabine, hangt van meerdere factoren af. Hoeveel ruimte heb je in de badkamer? Wat vind je zelf mooier? En hoeveel werk wil je zelf aan je badkamer verrichten?

Douchegoten voor een moderne uitstraling

Een moderne doucheruimte kan niet zonder een prachtige douchegoten. Weg met het klassieke doucheputje, een douchegoot is subtiel en kan prachtig worden weggewerkt. Kies voor een douchegoot van RVS of glas, net wat het best aansluit bij de inrichting van je badkamer. Met een douchegoot geef je jouw doucheruimte een moderne touch. Het voordeel van douchegoten is dat deze in vrijwel alle doucheruimtes perfect aansluiten bij de rest.

Inbouwnissen van topkwaliteit

Natuurlijk kennen we allemaal het bekende zeepbakje, om je shampoo en douchegel op neer te zetten. Kan dat niet wat sprankelender en frisser? Zeker! Kies voor een inbouwnis. Dit is een kleine ruimte in de muur, waar je vervolgens perfect jouw douchespullen kwijt kunt. Hiermee maak je van jouw doucheruimte een lust voor het oog. Hoe gaaf is het om niet alleen een lekkere douche te hebben, maar er ook echt een prachtige ruimte van te maken? Het kan met de schitterende inbouwnissen van WDtegels.com.