Best Design Erico-Free-Standing vrijstaande wand 120 cm – 8mm NANO glas

 281,00

Bezorgkosten:  33,82

Bestellen duurt maar 1 minuut
Artikelnummer: 3875220 Categorie:
Vragen? Bel vrijblijvend 013-2340221
  • Kies zelf je bezorgdag!
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Niet tevreden, geld terug
  • Klanten geven ons gemiddeld een 9.1 bij KiyOh

Beschrijving

Deze Free-standing inloopdouchewand van de Erico serie van Best Design wordt gekenmerkt door Nano gecoat en gehard veiligheidsglas en een messing verchroomde stabilisatiestangen (2x). Deze inloopdouchewand kan zowel direct op de vloer worden geplaatst als op een douchebak. in tegenstelling tot een inloopdouche met muurprofiel is deze douchewand vrij in de ruimte te plaatsen. De inloopdouchewand is te combineren met zijwanden van 200 cm hoog waaronder de Erico zijwanden.

Extra uitleg:

Nano coating:

Bevordert veiligheid: gevaarlijke schimmels en bacteriën hechten niet langer aan de ondergrond
Verlaagt schoonmaakkosten: vuil en vet glijden zo van het glas af. Schoonmaken wordt hiermee veilig en kostenbewust

Deze voordelen worden gerealiseerd door nanotechnologie ofwel minuscule nano deeltjes.  Deze deeltjes zijn een miljardste van een meter klein. Ter vergelijking: één nanometer verhoudt zich tot één meter, zoals een kleine voetbal zich verhoudt tot de aarde.

Hierdoor vormt het – in tegenstelling tot traditionele coatings – geen laag om het object, maar dringt het letterlijk een oppervlakte binnen en wordt zo één met de structuur. Dit zorgt ervoor dat vuil, vet en schimmels zich niet meer aan het (voor de behandeling poreuze) oppervlak kunnen hechten. 

Gehard veiligheidsglas:

Gehard glas heeft een speciale thermische behandeling ondergaan waardoor het harder is dan gewoon glas. Het is wel 5x sterker dan gewoon glas. Gehard glas valt bij breuk uiteen in duizenden stukjes terwijl gewoon glas in grote, scherpe en gevaarlijke scherven uiteen valt. Het voordeel hiervan is dat men minder letsel zal oplopen, en producten in de omgeving minder schade oplopen, bij het stuk gaan van het glas.

Extra informatie

Breedte (cm)

120

Dikte

8 mm

Hoogte

200

Verstelbaarheid

n.v.t.

Montagewijze

vrijstaand

Veiligheidsglas

ja

Glassoort

helder glas

Kleur profiel

glans chroom

Coating

Nano coating

Lengte stabilisatiestang

120 cm

Bevestigingsmateriaal

ja, compleet geleverd